用户名: 密码: 验证码:    注册 | 忘记密码?
首页|听力资源|每日听力|网络电台|在线词典|听力论坛|下载频道|部落家园|在线背单词|双语阅读|在线听写|普特网校
您的位置:主页 > 英语考试 > 托业考试 >

2014年托业考试词汇语法模拟试题(9)

2015-05-19    来源:考试吧    【      托福雅思口语高分过

1.There has been a lot of _______ prejudice in American .

A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

美国一直都有种族偏见。

答案 : racial

2.He is an incurable idealist; it's unlike to help him come down to earth and be more _______.

A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

他是个无可救药的理想主义者;很难将他拉回现实、让他更实际点。

答案 : realistic

3. The relations between my mother and brother were getting worse as my brother grew older and more ______ .

A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

随着哥哥年纪渐长也更叛逆,他与母亲的关系变得更糟。

答案 : rebellious

4. Ecological vehicles are made of materials that can be easily _______ once they are dumped.

A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

环保车使用的材料使它们在被丢弃后还可以轻易地回收使用。

答案 : recycled

5.Tom goes to that pub every night to have a bottle of beer. He is a _______ customer.

A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

Tom每晚都去那家酒吧喝瓶啤酒。他是常客。

答案 : regular

6.To keep health, we have to keep _______ hours.

A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

为了保持健康,我们必须生活有规律。

答案 : regular

7.Friends might not be always trust-worthy, but dogs are; they have long been regarded as the most _______ company of human beings.

A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

也许朋友不是常常值得信赖的,但狗可以信赖;牠们长久以来就被视为人类

最可靠的伙伴。

答案 : reliable

8.Christmas is not just a _______ holiday now. People other than Christians also celebrate it.

A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

圣诞节现在不仅是个宗教节日,非基督徒也庆祝它。

答案 : religious

9.Although he is in financial difficulties, he is _______ to accept my offer of the loan of twenty thousand dollars.

A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

虽然他经济有困难,他还是不愿意接受我借给他的两万块。

答案 : reluctant

10.After the mutiny, the captain of the merchant ship was left behind in some _______ island in the Pacific Ocean.

A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

发生叛变事件后,商船的船长被丢弃在太平洋上的某偏远荒岛。

答案 : remote

11.The factory must be torn down because it is not allowed in _______ area.

A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

这工厂必须拆除,因为在住宅区禁设工厂。

答案 : residential

12.The cowboy looked ________ in that strange-looking hat.

A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

那位牛仟戴着怪模怪样的帽子,看起来很可笑。

答案 : ridiculous

13. It's too ______ to do the bungee jumping from the cliff.

A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

从悬崖上做高空弹跳太冒险了。

答案 : risky

14.Don't believe him. What he said just now was _______.

A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

不要相信他。他刚刚说的都是废话。

答案 : rubbish

15. Both the Bible and the Koran are regarded as ________ books.

A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

「圣经」与 「可兰经」都被视为圣书。

答案 : sacred

16. The teacher was not ________ with my history report. She asked me to rewrite it.

A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

老师对我的历史报告并不满意。她要求我重写。

答案 : satisfied

17. Tom loves his English teacher but dare not tell her the truth. He is a ________ admirer of her.

A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

Tom很爱他的英文老师,但不敢告诉她他是她的暗恋者。

答案 : secret

18.Tim doesn't like to eat beef, so his wife _______ makes steak.

A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

Tjm不喜欢吃牛肉,所以他老婆很少煮牛排。

答案 : seldom

19. The need for reform was ________ . No wonder a large number of people came up with their opinions.

A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

改革的需要是不证自明的。难怪大多数的人都提出他们的意见。

答案 : self-evident

20. Mr. White always wears sunglasses because his eyes are ________ to light.

A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

White先生总是戴着太阳眼镜,因为他的眼睛对光敏感。

答案 : sensitive
(考试吧)



顶一下
(1)
100%
踩一下
(0)
0%
了不起的盖茨比
跟着纪录片学英语
有声读物:公主日记
初学者最好资料
手机上普特 m.putclub.com 手机上普特
[责任编辑:occupatio]
------分隔线----------------------------
发表评论 查看所有评论
请自觉遵守互联网政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
用户名: 密码: 验证码:
  • 推荐文章
  • 资料下载
  • 讲座录音
普特英语手机网站
用手机浏览器输入m.putclub.com进入普特手机网站学习
查看更多手机学习APP>>