用户名: 密码: 验证码:    注册 | 忘记密码?
首页|听力资源|每日听力|网络电台|在线词典|听力论坛|下载频道|部落家园|在线背单词|双语阅读|在线听写|普特网校
您的位置:主页 > 英语考试 > 托业考试 >

2014年托业考试词汇语法模拟试题(10)

2015-05-19    来源:考试吧    【      托福雅思口语高分过

21. Why are you so ________ about that old coat? Although it is a gift from you grandfather, it is almost worn out.

A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

为何你对那旧外套如此有感情?虽然是祖父给你的礼物,但它几乎要穿破了。

答案 : sentimental

22. My mother tells me to keep meat ________ from other food in the refrigerator.

A) separated B) separate C) significant D) severe

妈妈告诉我把肉和冰箱里的其它东西分开来放。

答案 : separate

23. These two brothers had been ________ for 40 years before they met again last week.

A) separated B) separate C) significant D) severe

那两个兄弟在上星期重逢之前已分离了四十年。

答案 : separated

24. She is absent from school today because she is suffering from a ________ toothache.

A) separated B) separate C) significant D) severe

她今天没去上课,因为她牙痛得很厉害。

答案 : severe

25. Albert Einstein, the author of the Theory of Relativity, made a ________ contribution to physics in the twentieth century. .

A) separated B) separate C) significant D) severe

爱因斯坦一一相对论的作者,对二十世纪的物理学有极重大的买献

答案 : significant

26. She seldom plays basketball, so she isn't ________ at playing it.

A) sociable B) skillfull C) specializing D) social

她很少打篮球,所以她对打篮球不熟练。

答案 : skillfull

27.Jane just moved here, and she tried to be ________ to everyone, being friendly ; and willing to talk to others.

A) sociable B) skillfull C) specializing D) social

Jane刚搬到这里,她试着对每个人表示友好,友善并且乐意与人交谈。

答案 : sociable

28.Because of his poor ______ skills, Nick has very few friends.

A) sociable B) skillfull C) specializing D) social

由于社交技巧不好,Nick的朋友很少。

答案 : social

29. She married a man ________ in mechanical engineering.

A) sociable B) skillfull C) specializing D) social

她嫁给一位专攻于机械工程的人。

答案 : specializing

30. Your explanation is too general to understand; you should try to be more ________.

A) spiritual B) specific C) strict D) stressed

你的解说大笼统而难以理解;你应该试着讲更明确一点。

答案 : specific

31. The Pope is the ________ leader of the Catholics.

A) spiritual B) specific C) strict D) stressed

教宗是天主教徒的精袖领袖。

答案 : spiritual

32. After a tiring day, I felt ________ out.

A) spiritual B) specific C) strict D) stressed

劳累了一天之后,我觉得精疲力尽。

答案 : stressed

33. The ________ teacher punishes his students when they don't do their homework or talk in class.

A) spiritual B) specific C) strict D) stressed

这名严格的老师在学生不做作业或者上课讲话时,他就处罚他们。

答案 : strict

34. He was set free because the police didn't get ________ evidence to convict him.

A) suitable B) sufficient C) suspicious D) superstitious

因为警方没有充分的证据定他的罪,他被释放了。

答案 : sufficient

35. The young couple rent a small apartment ________ for a family with two kids.

A) suitable B) sufficient C) suspicious D) superstitious

这对年轻夫妇租了一间适合有两个小孩的家庭住的小公寓。

答案 : suitable

36. Hindus think bathing in the Ganges can purify their souls. Are they religious or ________ ?

A) suitable B) sufficient C) suspicious D) superstitious

印度人认为在恒河中沐浴可以净化灵魂。他们足虔诚还足迷信?

答案 : superstitious

37. The manager is ______ of the new employee.

A) suitable B) sufficient C) suspicious D) superstitious

经理对那新来的员工起了疑心。

答案 : suspicious

38. He is an enthusiastic person, but too much enthusiasm from him made me ________ of his motive.

A) sweltering B) suspicious C) sympathetic D) swollen

他是个很热情的人,但是他的过度热心让我怀疑他的动机。

答案 : suspicious

39. To make both ends meet, the farmers were working hard under the ________ sky.

A) sweltering B) suspicious C) sympathetic D) swollen

为求收支平衡,这些农夫们正在炎热的天气下辛苦工作。

答案 : sweltering

40. The boy's eyes were red and ________ from crying too long.

A) sweltering B) suspicious C) sympathetic D) swollen

那个男孩因哭了太久而双眼红肿。

答案 : swollen
(考试吧)



顶一下
(5)
100%
踩一下
(0)
0%
了不起的盖茨比
跟着纪录片学英语
有声读物:公主日记
初学者最好资料
手机上普特 m.putclub.com 手机上普特
[责任编辑:occupatio]
------分隔线----------------------------
发表评论 查看所有评论
请自觉遵守互联网政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
用户名: 密码: 验证码:
  • 推荐文章
  • 资料下载
  • 讲座录音
普特英语手机网站
用手机浏览器输入m.putclub.com进入普特手机网站学习
查看更多手机学习APP>>