用户名: 密码: 验证码:    注册 | 忘记密码?
首页|听力资源|每日听力|网络电台|在线词典|听力论坛|下载频道|部落家园|在线背单词|双语阅读|在线听写|普特网校
您的位置:主页 > 英语考试 > TEM-4 > 真题 >

2016年英语专四真题参考答案(语言知识)

2016-04-29    来源:星火英语    【      托福雅思口语高分过

 Part III LANGUAGE KNOWLEDGE

11. How can I concentrate if you_____ continually_____ me with silly questions?
答案:[A] have...interrupted
 
12. Among the four sentences below, Sentence _____ expresses the highest degree of possibility.
答案:[D] It should take a long time to find a solution to the problem.
 
13. She is a better speaker than _____ in the class.
答案:[A] any boy
 
14. Nobody heard him sing, _____?
答案:[D] did they
 
15. I can’t put up with _____.
答案:[B] that friend of yours
 
16. There has been an increasing number of _____ in primary schools in the past few years.
答案:[D] men teachers
 
17. This is one of the issues that deserve _____ .
答案:[B] mentioning
 
18. The audience _____ excited on seeing _____ favorite star glide onto the stage.
答案:[A] were...their
 
19. _____ your advice, I would have made the wrong decision.
答案:[B] Had it not been for
 
20. The sentence I wish I had been more careful in spending money expresses the speaker’s _____ .
答案:[C] regret
 
21. The Attorney General ordered a federal autopsy of Brown’s body, seeking to _____ the family and community there would be a thorough investigation into his death.
答案:[C] assure
 
22. The police department came under strong criticism for both the death of an unarmed man and its handling of the _____.
答案:[D] aftermath
 
23. The Foreign Secretary tried to _____ doubts about his handling of the crisis.
答案:[A]dispel
 
24. Mutual funds are thus best for investors who don’t want to take the time to study stocks in detail or who _____ the resources to build a portfolio.
答案:[B] lack
 
25. Chris ran _____ John at a sporting-goods trade show and the two quickly struck _____ an easy rapport.
答案:[A] into...up
 
26. “I am leaving the country soon,” he told a _____ convened group of reporters.
答案:[C] specially
 
27. Israel and Hamas had reached a deal on extending the _____ ceasefire by an extra 24 hours until Tuesday at midnight.
答案:[D] temporary
 
28. _____ to unplugging the alarm clock and trusting your ability to wake on time on your own, you should probably ease yourself into the new arrangement by keeping a very regular schedule for several weeks.
答案:[B] Prior
 
29. If you are an athlete, strong abdominal muscles help you ensure a strong back and freedom from injury during _____ upper-body movement.
答案:[D] vigorous
 
30. Finning is a cruel _____ in which the shark’s fins are lopped off, and the live shark is thrown back to sea.
答案:[C] practice
(来源:星火英语)


顶一下
(5)
83.3%
踩一下
(1)
16.7%
了不起的盖茨比
跟着纪录片学英语
有声读物:公主日记
初学者最好资料
手机上普特 m.putclub.com 手机上普特
[责任编辑:katee]
------分隔线----------------------------
发表评论 查看所有评论
请自觉遵守互联网政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
用户名: 密码: 验证码:
  • 推荐文章
  • 资料下载
  • 讲座录音
普特英语手机网站
用手机浏览器输入m.putclub.com进入普特手机网站学习
查看更多手机学习APP>>